Cornelis Webdesign Amersfoort

Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨, centraal gevestigd in de provincie Utrecht, heeft Cees Spelt 🧐 al diverse opdrachten vervuld. Dit met de nodige kennis en ervaring als webdesigner. Ook als het gaat om het toepassen van diverse Social Media activiteiten.

Extra Advies en Ondersteuning;

Tevens wil ik u tegemoet komen met extra advies en ondersteuning tijdens uw productie, alsook de bedoelde vormgeving van uw website. Hieraan kan ik voldoen, door ook ervaring te hebben opgedaan als docent met lessen over computers en internet.

Met aandacht en toewijding kan ik uw website ontwikkelen en doen slagen! Verder wil ik u natuurlijk blijven informeren over tal van onderwerpen in mijn unieke Webdesign Kennisbank 🎓 Het is echter wel van belang dat u zelf voor tekst, afbeeldingen en/of video’s zorgt.
Cornelis Webdesign Amersfoort
Eventueel kan ik uw logo voor u naar wens ontwerpen, contact-formulieren en/of JavaScript voor uw website verzorgen. Samen met u, wil ik graag uw website publiceren tot het gewenste resultaat in ontwerp en effectiviteit!

Ook is het mogelijk dat ik een WordPress website voor u ontwerp inclusief het CMS (Content Management Systeem), om nadien uw content (afbeeldingen, tekst, video’s enz.) zelf te kunnen veranderen/verbeteren. U kunt er dan voor kiezen uw inlogcodes zelf te beheren.

Bespreek Uw Opdracht Vrijblijvend;

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨, om uw opdracht vrijblijvend met mij te bespreken. Zodat u weet, dat ik uw website kan maken en welke (extra) mogelijkheden er eventueel zijn.

Mail uw vraag en/of opdracht naar;

c-spelt@gmx.com

of bel;

06-16 58 03 16

Utrecht, Amersfoort

Portfolio;
www.cafeverwondering.nl
Boeiende gesprekken met interessante gasten!
Cornelis Webdesign |Facebook