Internet Marketing

Online Marketing en Webdesign zijn twee afzonderlijke vakgebieden, die toch opmerkelijk veel met elkaar te maken hebben. Vandaar dat in deze Educatieve Wegwijzer, daar ook extra aandacht aan is besteed.

Al is het slechts om je er eventueel alvast op voor te bereiden en je te voorzien van belangrijke webadressen, waar je vooral veel van kunt leren. Internet Marketing is de manier voor de marketing van producten en diensten via het internet.

De laatste jaren is reclame en marketing via het internet uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt. Twee belangrijke pijlers van de hedendaagse Online Marketing zijn: Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Marketing.

Met SEO wordt een website geoptimaliseerd om vindbaar te zijn in het organische (onbetaalde) gedeelte van de zoekmachines. Online Marketing is een breed begrip dat staat voor alle marketing activiteiten op het internet.

Omdat het belang van internet op onze samenleving toeneemt, wordt Internet Marketing ook steeds belangrijker. Daarom dat de hedendaagse marketing budgetten, steeds verder verschuiven van traditionele media naar nieuwe media.

Internet Marketing kent zo haar Voordelen;

De voordelen van Internet Marketing ten opzichte van de traditionele marketing;

  • Relatief goedkoop – Internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing relatief goedkoop.
  • Conversie – Resultaten meten via internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing vaak gemakkelijker.
  • Gepersonaliseerd – Via het internet is het gemakkelijker reclame uitingen persoonlijk te maken ten opzichte van de massa communicatie door de traditionele marketing.
  • Globale Markt – Door het gebruik van internet te gebruiken is het vaak mogelijk om gericht een doelgroep te bereiken. Het richten van de markt betekend dat er van een ‘niche’ gebruik wordt gemaakt.

Marketing Campagne

Uiteindelijk geeft de optelsom van een slimme Marketing Campagne de doorslag. LinkedIn is een goed voorbeeld van een zakelijk en loopbaan gerichte Social Media Platform. Een doeltreffende methode, om zo binnen een opgebouwd netwerk, regelmatig nieuwe artikelen te publiceren.

Internet Marketing (ook wel Online Marketing, Digital Marketing of Web Marketing genoemd) is een verzamelterm…  [Lees Meer]


Social Media Marketing

Het is vandaag wel de hoogste tijd om eens serieus werk te maken van de Social Media Marketing(gratis) Social Media mogelijkheden! Zo snel als dat bij internet gaat, is er tegenwoordig ook veel veranderd en verbeterd binnen het (enorme) domein van Social Media.

Op het dynamische en steeds groter groeiende internet, is het daarom aan te raden een effectieve strategie…  [Lees Meer]


Marketing Websites

Wil je meer weten over Internet Marketing? Dan verwijs ik je graag naar de Internet Marketing Unie!

Tonny Loorbach staat sinds jaar en dag bekend als SEO-specialist, maar heeft daarnaast ook een passie voor gedragspsychologie en neuromarketing. Vindt hier zijn spraakmakende webinars, video’s, cursussen en software.

Ook zijn op dit populaire platform gratis e-books te verkrijgen. Zo heeft Tonny Loorbach, webmaster…  [Lees Meer]