Marketing Campagne

Uiteindelijk geeft de optelsom van een slimme Marketing Campagne de doorslag. LinkedIn is een goed voorbeeld van een zakelijk en loopbaan gerichte Social Media Platform. Een doeltreffende methode, om zo binnen een opgebouwd netwerk, regelmatig nieuwe artikelen te publiceren.

Internet Marketing (ook wel Online Marketing, Digital Marketing of Web Marketing genoemd) is een verzamelterm voor verschillende technieken die worden gebruikt om producten, diensten en bedrijven via het internet onder de aandacht te brengen. Organisaties gebruiken online-marketing om potentiële klanten te trekken met als uiteindelijk doel dat bezoekers;Marketing Campagne

  1. een product kopen
  2. een abonnement afsluiten
  3. een offerte aanvragen
  4. inschrijven voor een cursus
  5. enz.

Het ook echt behalen van een doel wordt een conversie genoemd. De belangrijkste Internet Marketing methoden zijn Zoekmachine Marketing (SEO en SEA), Banners, E-mail Mmarketing, Affiliate Marketing en Social Media Marketing.

Conclusie

Mensen brengen steeds meer tijd op het internet door. Online Marketing wordt daarom vaak ingezet naast de traditionele marketingtechnieken, zoals TV, radio, kranten, folders en magazines).

Waar steeds meer mensen hun abonnement op een krant opzeggen, neemt het aantal mensen dat toegang heeft tot internet nog steeds toe. Door de opkomst van de mobiele telefonie is het aantal uren dat mensen online zijn alleen maar toegenomen.

Uit een wereldwijd onderzoek van Statista blijkt dat 68% van de ondervraagden meer dan 10 uur per week online is. Zelfs 10% van de ondervraagden geeft aan meer dan 50 uur per week op het internet door te brengen.