Foto’s bewerken

Foto's bewerkenOnline werken met Google Foto’s

Google Foto’s beheert uw fotoverzameling op de tablet, smartphone en op de computer. Het is dus van alle markten thuis. Bovendien kan Google Foto’s eenvoudige beeldbewerkingen uitvoeren.

Alternatieven voor Picasa

Picasa is een populair gratis pakket om foto’s te beheren en bewerken. Maar Google stopt met Picasa. Daarom is het op de langere termijn onvermijdelijk om uit te kijken naar een alternatief.

Foto’s bewerken op Mac

Maak uw favoriete foto’s nog mooier door ze op de Mac te bewerken in het programma Foto’s. Begin 2015 introduceerde Apple het fotoprogramma Foto’s als vervanging van oudgediende iPhoto. Met het programma kunt u foto’s importeren, beheren en bewerken.

IrfanView gebruiken voor fotobewerking

IrfanView is een gratis fotobewerkingsprogramma waarmee u op een Windows-computer een aantal basisbewerkingen kunt uitvoeren, zoals het draaien, bijsnijden en verkleinen van een foto.

Foto’s overzetten van iPad naar computer

De iPad heeft een ingebouwde camera waarmee u foto’s kunt maken. U kunt deze foto’s op uw computer zetten. In dit artikel laten wij u meerdere manieren zien hoe u foto’s op uw iPad kunt overzetten naar een computer met Windows Vista of 7.

Foto’s ordenen

Wanneer u veel foto’s maakt – en wie doet dat niet in het digitale tijdperk – staat na verloop van tijd uw computer aardig vol met foto’s en kan het overzicht kwijtraken. Geef uw foto’s en fotomappen logische namen, kunt u ze later veel makkelijker terugvinden.