Social Media

Social Media StrategieSocial Media Strategie

Het is vandaag wel de hoogste tijd om eens serieus werk te maken van de (gratis) Social Media mogelijkheden! Zo snel als dat bij internet gaat, is er tegenwoordig ook veel veranderd en verbeterd binnen het (enorme) domein van Social Media.

Op het dynamische en steeds groter groeiende internet, is het daarom aan te raden een effectieve strategie in te zetten. Dat werkt als een soort smeerolie…  [Lees meer…]

OOver Internet Marketingver Internet Marketing

Meer weten over Internet Marketing? Dan verwijs ik je graag naar IMU (Internet Marketing Universiteit) door Tonny Loorbach!

Tonny staat sinds jaar en dag bekend als SEO-specialist, maar heeft daarnaast ook een passie voor gedragspsychologie en neuromarketing.

Vindt hier zijn spraakmakende webinars, video’s, cursussen en gratis E-books voor de hoogste scores in populaire zoekmachines als Google! Maak daarom dankbaar gebruik van de vele mogelijkheden met Social Media en Internet Marketing, om zo duurzame relaties met cliënten op te bouwen.

Uiteindelijk geeft de optelsom van een slimme marketing campagne de doorslag. LinkedIn is een goed voorbeeld van een zakelijk en loopbaan gerichte Social Media Platform. Een doeltreffende methode, om zo binnen een opgebouwd netwerk, regelmatig nieuwe artikelen te publiceren!

IMU (Internet Marketing Universiteit) · LinkedIn

Opvallen met een AvatarOpvallen met een Avatar

Een avatar is een kleine afbeelding, waarvan de oppervlakte vaak tussen de 48×48 en 150×150 pixels ligt. Bedoeld om de bezoekers binnen een netwerk weer te geven, als persoonlijke en herkenbare identiteit op o.a. forums en chatsites.

Een avatar staat meestal naast of onder het profiel van een deelnemer, afgebeeld op een webpagina. Meestal betreft het de verschijningsvorm van een persoon in de virtuele fantasiewereld.

In moderne 3D media kan bovendien een avatar geheel naar eigen smaak, door de gebruiker middels de geschikte software ontworpen worden.

Enkele voorbeelden van moderne 3D media zijn o.a.;

Second Life · Habbo Hotel