Social Media Strategie

Social Media StrategieHet is vandaag wel de hoogste tijd om eens serieus werk te maken van de (gratis) Social Media mogelijkheden! Zo snel als dat bij internet gaat, is er tegenwoordig ook veel veranderd en verbeterd binnen het (enorme) domein van Social Media.

Op het dynamische en steeds groter groeiende internet, is het daarom aan te raden een effectieve strategie in te zetten. Dat werkt als een soort smeerolie om meer bezoekers te genereren en kan het bereik van je domein zelfs gaan uitbreiden als een olievlek!

Al is er wel enige verschil in de werking van Social Media Platforms, waarbij de gebruikers zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud kunnen verzorgen. De interactie en dialoog tussen de gebruikers zijn hier de belangrijkste kenmerken.

Niet alleen Social Media als weblogs, videokanalen als YouTube en Vimeo maar ook encyclopediën als Wikipedia en sociale netwerken als Facebook en Twitter behoren tot de eindeloze mogelijkheden.

Social Media geeft je daarom gelegenheid, om website(s) en/of product(en) ook met succes aan de man te brengen! Tegenwoordig zijn er wel honderden Social Media Platforms te vinden op het internet!

Er zwemt dus veel meer vis in de zee dan alleen de bekende namen…

Facebook · LinkedIn · Google+ · Twitter · WordPress · YouTube

Hier volgen een aantal webadressen van overige Social Media Platforms;

Social Media Platforms Instagram · Blogger · Shopify · Flickr · Skyrock · Wikipedia
Yammer · Tumblr · Typepad · Disqus · Foursquare · Badoo
Cyworld · Tagged · Pinterest · LivingSocial
Vimeo · Imgur · Jobvite · Bandcamp