WordPress

Bloggen met WordPressBloggen met WordPress

Het grote voordeel van zelf een blogpagina beheren met WordPress is, dat daar relevante artikelen op geplaatst kunnen worden op slechts één centrale webpagina. Zo is deze pagina uitstekend toe te passen als een ‘portal’ (startpagina / index).

Vervolgens kunnen de bezoekers hierop reageren (geven van feedback), door de optie ‘reacties op je website’ toe te staan. De Social Media van…  [Lees meer…]

Veel Extra’sVeel Extra's

Logisch ook wel, want hun deskundige developers zijn continu in bedrijf om de nieuwste techniek van vele functies en mogelijkheden verder te ontwikkelen en te verbeteren. Binnen het WordPress Platform, kun je behalve een een (gratis) CMS-systeem, ook kiezen uit veel extra’s.

Deze techniek ervaar je pas echt, wanneer je ziet dat je uit een heleboel widgets kan kiezen, die aan de rechter of linker kantlijn van een website worden geplaatst.

Met behulp van zo’n widget kan bijvoorbeeld aan bezoekers worden gevraagd, zich in te schrijven voor een geautomatiseerde ‘nieuwsbrief’. Bovendien is er volop keuze aan (gratis) website-thema’s, die de vele WordPress websites vormgeven en ondersteunen.

WordPress Websites


Een gratis website voor beginners over allerlei extra mogelijkheden van ontwikkelen en publiceren is WPBeginner.com  Het belangrijkste doel van deze website is je te informeren over tips, trucs, hacks en andere mogelijkheden om de inhoud (content) te verbeteren.

Voor de nodige inspiratie is mijn tip voor een goed gevulde en uiterst succesvolle blogpagina over AutoBlog.nlAutoBlog.nl gemaakt met behulp van WordPress.

WPBeginner.com · AutoBlog.nl