Ontwerpen

Een goed ontwerp heeft echter niet alleen te maken met de huisstijl van het bedrijf en het gekozen lettertype. Het ontwerp is een begrip dat veel meer omvat dan dat alleen.

Het ontwerp moet ervoor zorgen dat een bezoeker vanuit zijn of haar eigen intuïtie uitkomt, bij de informatie die de persoon zoekt. Dit is naar eigen inzicht in te delen, maar kan ook prima aan de praktijk worden getoetst.

Middels de resultaten in een bezoekers-onderzoek te bestuderen, kun je achterhalen wat bezoekers belangrijk (relevant) op de website vinden. Deze informatie is vervolgens te vertalen naar een optimale ‘user flow’.  Zo kun je de afnemer een keuze uit twee Ontwerpen bieden, welke vervolgens verder ontwikkeld kan worden.

Dit zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt voor een ontwerp dat past bij het bedrijf, met een unieke uitstraling. Zodat het voor de bezoekers duidelijk is, hoe ze de website kunnen gebruiken en de gewenste informatie weten te raadplegen door te navigeren.

Zoals op deze website wordt getoond, zijn sommige termen in de gepubliceerde tekst ‘gelinkt’. Dat houdt in dat er hyperlinks tussen zitten die verband houden met een pagina op deze website. Zo wordt de bezoeker duidelijk dat via zo’n hyperlink meer te lezen is over een bepaald onderwerp. Ook wel bekend als ‘spinnenweb’ navigatie.

Zo attendeer je een bezoeker extra, op de informatie binnen de website. Op deze website staan de overige hyperlinks, die ook verwijzen naar andere websites, nog eens onder mijn artikelen benadrukt.


Foto’s Bewerken

Online werken met Google Foto’s

Met Google Foto’s kunt u al uw foto’s beheren. De foto’s die u met uw mobiele apparaten maakt, foto’s die vrienden en familie met u delen en
foto’s die u met uw ‘gewone’ camera maakt.

Bovendien kan Google Foto’s eenvoudige beeldbewerkingen uitvoeren. Maar Google Foto’s is meer dan dat: de app groepeert foto’s automatisch op basis van locatie, tijd, en kan kan zelfs voorwerpen inscannen…  [Lees Meer]